Helmikuu!

Plogi_header_vaaka_vihrejpg

Mahtavaa YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ystävät! 


Hei ny ja voitteko kuvitella, et on jo helmikuun puoliväli ja kevätarska alkaa hissun kissun paistelemaan. Meille se tarkottais yleensä sitä, että pitäis aurinkoterassin öljyämistä alkaa suunnittelemaan ja kädet rakkuloilla odoteltais koska vesi alkaa virrata (siis hanoissa, joessahan sitä nyt jo on ja paatti hyvin tasapainossa). Mutta tästä ranta-alueesta rempataan parhaillaan ehkä jopa sitä Suomen upeinta jokirantaa, eikä ilman muutamaa hupsista keikkaa olla vältytty ja aikataulut ovat vähän venyneet – mutta nehän kiritään kiinni! Varovasti ja varauksella voidaan hiiskua sen verran, että me päästään oman aurinkoterassirempan kimppuun kesäkuun alkutaipaleella. Joku taisi kuitenkin joskus sanoa, että mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.


Se on kuitenkin varmaa, et me ollaan saatu paljon hyvää palautetta meidän terassista (vaikka siellä voi joskus kuumakin olla) sekä etenkin kukista ja viherkasveista, kiitos niistä ja talvisäilytyksesta Taimimoisio. Nyt homma on kuitenkin niin, että tehdään vähän jykevämpää terassia jossa nautiskella. Periaate säilyy kuitenkin samana eli kaikki toivotetaan tervetulleiksi meidän aurinkokannelle, pistäydy vaikka suoraan hikilenkiltä, heitä Guccia niskaan ja nauti pitkän kaavan mukaan, tuu koirakaverin kanssa mehulle tai hae Siideriahven mukaan. Terassillemme on jatkossakin esteetön pääsy vaikka siitä jykevämpi tuleekin. Eli ihan hyvällä mallilla ollaan ja remontti edistyy. Mitäpä muuten veikkaatte kuinka monta asiakaspaikkaa meidän terassilla oli kesällä 2022?


Porinna blogi 3456  1728 pxpng

Mennäänpä kuitenkin asiaan. Kaikki (näin me ainakin oletetaan) olivat kiinnostuneet ja sormet syyhyten odottaneet minkälaista jälkeä Porinnan kallistuminen on aiheuttanut. Summa summarum, aika vähällä päästiin ja suurta rahallista vahinkoa ei sattunut ja henkilövahingoilta vältyttiin, ostoslistalle kuitenkin on rustattu pari kannua, muutama viinilasi, kasa tuoppeja, yksi kaappi ja kourallinen ruuveja. Tästä meille käteen jäi kuitenkin repullinen tärkeitä oppeja sekä kokemuksia ja laitteiden kiinnitystalkoot on aloitettu tulevaisuuden varalle. Tämä oli ehkä Porinnan historian jännittävin ”markkinointikampanja” ja siitä haluamme kiittää etenkin Yle Poria, Satakunnan Kansaa sekä teitä uteliaita sivustaseuraajia. Kiitos vielä kaikille huolenpidosta ja yhteydenotoista. <3   


Tässä kohtaa meillä ei täältä ole teille enempää salaisuuksia paljastettavana. Remontti- ja suunnittelutyö jatkuu tuttuun tapaan. Kaikki tehdään kuitenkin te, ystävät edellä ja pidetään sormet lujasti ristissä, että päästään korkkaamaan kesäseonki 2023 mahdollisimman pian teidän kanssanne!  

Porinna blogi 3456  1728 px 1png

kuva Mirja.

Porinnallehan haetaan myös sesonkityöntekijöitä ja ensimmäiset me ollaan jo haalittu, muutama tuttu tietysti viime vuosilta, mutta myös uusia iloisia kasvoja on tulossa. Vielä kuitenkin kaivattaisiin lisää väkeä aurinkokannelle ja köökin puolelle paistelemaan. Ja hei mikä oliskaan parempaa, ku lomailla kesäkuun ekat helleviikot ja sit tulla loppukesästä nauttimaan yhdestä Porin upeimmista näköaloista Kokemäenjoen rantaan?

laita viestiä porinna @ minikai.fi, someen tai soita meille!  


P.s näittekö tän upean kuvan Visit Porin Instagramissa?  

P.s.s Vastaus tammikuun blogin kysymykseen. Kapteenin Pihvi & Perunat kulkivat muutaman kesän nimellä Kapteenin Pihvisalaatti


Fair winds and following seas, Porinna!