Tammikuu!

Plogi_header_vaaka_vihrejpg

Me funtsittiin, että teistä olis kiva kuulla kuukausittain meidän kuulumisia ja siitä miten valmistaudutaan kesään eli päädyttiin julkaisemaan joka kuukausi pieni blogityyppinen kirjoitus meidän verkkosivuille porinna.fi.  
 

Vuoden 2023 ensimmäinen porinnapalaveri takana meidän esihenkilötiimin kanssa. On aina kiva nähdä pitkän syksyn ja alkutalven jälkeen ja vaihtaa kuulumisia (eli sähkön hinta ja saakeli mikä keli). Nyt kun kuulumiset on vaihdettu, otetaanpas pieni katsaus Porinnan kesään 2022 ja muistellaan hieman mikä meni hienosti ja mitä me voitaisiin tehdä toisin, kehittää kesällä 2023. Viime kesän top 3 annostamme olivat Porinna Burger, Fish & Chips sekä Pihvi & Perunat. Pihvi & Perunat -annoksen suosio ponnahti, ku nimi vaihdettiin, muistatteks vielä mikä se oli? Kesän 2021 suosikki Porinnan Siideriahven oli sijalla 4.


plogi_1jpg


Vielä ei kaikkea tulevasta haluta teille kuitenkaan kertoa, mutta luvataan tulevaisuudessakin palvella teitä rakkaita ystäviä ja asiakkaita niin hyvin kuin vain osaamme, laadukkaiden, herkullisten ja sydämellä loihdittujen herkkujen tähdittämänä.


Niin kuin hyvin olette saattaneet huomata, Etelärannassa remontoidaan ranta-aluetta, joka vaikuttaa luonnollisesti meidänkin kykyyn palvella teitä edellä mainitulla tavalla. Epävarmuuksien ja muuttuvien tilanteiden vuoksi emme uskalla vielä kertoa tarkkaa avajaispäiväämme, mutta kesällä kyllä tavataan! Teemme täällä parhaillaan laadukasta valmistelutyötä sen eteen, että saamme aurinkokantemme auki teille heti vain kun se on mahdollista ja rannan kehitystyö on siinä vaiheessa, että se takaa asiakkaillemme juuri sen herkullisen ja turvallisen kokemuksen mihin me sekä te olette tottuneet kannellamme. ☀️


Parhaillaan me keskitymme siihen mitä tulemme teille kesällä tarjoilemaan, tietysti tuoreista raaka-aineista valmistettuja raikkaita annoksia sekä monipuolista juotavaa, mutta mitä? Seuraamme myös aktiivisesti Etelärannan edistymistä ja pyrimme reagoimaan muutoksiin nopeasti. Me toivottelemme teille tässä kohtaa tammikuuta reipasta menoa, hyviä ulkoilukelejä ja herkullisia hetkiä. Meille voi aina laittaa viestiä ja toiveita, kuulemme myös mielellämme teidän asiakaskokemuksistanne ja ideoistanne.


Saatoitte myös huomata, että Porinnan köli oli tuossa tovi sitten kohti taivasta ja muutama kuppikin saattoi särkyä tämän seurauksena (onnea on siis luvassa rutkasti!). Kiitos yhteydenotoista ja huolenpidosta, painajainen on ohi kuitenkin tältä erää. Me palaillaan aiheeseen ens kuun blogitekstissä ja toivotaan rauhallista jäiden liikehdintää, joten fair winds and following seas! Nähdään ja kuullaan!